ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ! ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ!

emdi
 
 
 
ή 
 
τηλεφώνησέ μας και αναλαμβάνουμε την πλήρη εγκατάσταση, μεταφορά ή εισαγωγή των πελατών, ειδών από το παλιό σου εμπορικό πρόγραμμα και τη ρύθμιση φορμών. Το χρησιμοποιείς για 30 ημέρες χωρίς καμμία οικονομική επιβάρυνση και αν σε ικανοποιεί μόνο τότε το αγοράζεις.
 
 
 
Δυνατότητα 3 τρόπων πληρωμής:
 
1. Αγορά με μετρητά €500. Η ετήσια συνδρομή κοστίζει €75 και περιλαμβάνει τηλεφωνική υποστήριξη και ανανεώσεις. Το 1ο έτος υποστήριξης περιλαμβάνεται αλλά δεν περιλαμβάνεται το κόστος εγκατάστασης και παραμετροποίησης που είναι 120 ευρώ αν έρθει τεχνικός στο χώρο σας ή 60 ευρώ αν γίνει απομακρυσμένα. Δεν κλειδώνει και δεν ζητάει κωδικούς ποτέ, ακόμα και αν δεν πληρωθεί η ετήσια συνδρομή η οποία είναι προαιρετική.
 
 
2. Αγορά με €100 προκαταβολή και 6 δόσεις των €90 χωρίς πιστωτική κάρτα, γραμμάτια ή επιταγές με δωρεάν εγκατάσταση και παραμετροποίηση!
Η ετήσια συνδρομή κοστίζει €75 και περιλαμβάνει τηλεφωνική υποστήριξη και ανανεώσεις. Το 1ο έτος υποστήριξης περιλαμβάνεται. Μετά την εξόφληση δεν κλειδώνει και δεν ζητάει κωδικούς ποτέ, ακόμα και αν δεν πληρωθεί η ετήσια συνδρομή η οποία είναι προαιρετική.
 
 
3. Ενοικίαση με €29 το μήνα με δωρεάν εγκατάσταση, παραμετροποίηση, υποστήριξη και νέες εκδόσεις χωρίς ετήσια συνδρομή υποστήριξης!
Η δυνατότητα αυτή δίνεται μόνο σε πελάτες που έχουν πιστωτική κάρτα, λογαριασμό paypal ή καταθέτουν χρήματα στο τραπεζικό μας λογαριασμό. Κάθε μήνα γίνεται αυτόματος έλεγχος μέσω internet και αν δεν υπάρχει υπόλοιπο χρημάτων το πρόγραμμα κλειδώνει και δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Όταν μπουν χρήματα ελευθερώνεται και πάλι. Σε καμμία περίπτωση δεν υπάρχει φόβος να χαθούν τα δεδομένα σου.
 
Λειτουργεί άψογα σε όλες τις εκδόσεις windows!
 
Για βοήθεια πάτησε εδώ ή επικοινώνησε μαζί μας στα: 210-9428817
 
Η EMDI - Εμπορική Διαχείριση είναι ένα νέο πακέτο εμπορικής διαχείρισης για όλες τις επιχειρήσεις. Απίστευτα εύκολο στη χρήση αλλά συγχρόνως ευέλικτο και παραμετροποιήσιμο. Παρέχεται πλήρης υποστήριξη και αρχειοθέτηση barcode. Η EMDI - Εμπορική Διαχείριση λειτουργεί με όλους τους φορολογικούς μηχανισμούς. Δουλεύει άψογα σε δικτυακό περιβάλλον και διαθετει σύστημα εισαγωγής ειδών, από εξωτερικές βάσεις δεδομένων. Διαθέτει τη νέα τεχνολογία smars, αναζήτησης σε βάσεις δεδομένων που σας δίνει γρηγορότερα αποτελέσματα.
 
Πελάτες/Προμηθευτές & κινήσεις/παραστατικά αυτών
Αποθήκη/Υπηρεσίες & κινήσεις/παραστατικά αυτών
Αγορές/Πωλήσεις
Έσοδα/Έξοδα
Ραντεβού
Δυνατότητα εκτύπωσης φορτωτικών
Εικονικό πληκτρολόγιο για οθόνη αφής
και πολλά άλλα πρόσθετα
*Στις 6 μηνιαίες δόσεις σε περίπτωση καθυστέρησης πληρωμής διακόπτεται η λειτουργία του προγράμματος.
*Δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%

Στοιχεία επικοινωνίας

Διέυθυνση: Καλλιθέα Αττικής

Τηλ. 697 7014942

Email: webiamail@gmail.com

Υπεύθυνος πωλήσεων -
Σκεπετάρης Ρήγας

Ειδική προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας για ειδική προσφορά επάνω στις δικές σας ανάγκες!

Η Webia στο χάρτη..