Για έναν κοινό άνθρωπο τα social media (facebook, youtube, twitter) αποτελούν απλά ένα τρόπο να έρχονται σε επαφές με άλλα άτομα, να προβάλλουν πράγματα γύρω από τον εαυτό τους κλπ.

Τα social media μπορούν όμως να είναι κάτι πολύ παραπάνω από αυτά που προαναφέραμε. Σας δίνουν τη δυνατότητα να προβάλλετε εύκολα την επιχείρησή σας, τις υπηρεσίες σας, τα προϊόντα σας.

Στην Webia μετατρέπουμε το προφίλ σας στα social media σε μια mini επικερδή επιχείρηση. Αναπτύσσουμε πρωτοποριακές εφαρμογές που προσελκύουν τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των friends σας και από απλούς friends τους μετατρέπουν και σε πελάτες σας.

Μια πρόσφατη και πολύ αποδοτική εφαρμογή που αναπτύξαμε είναι αυτή του Facebook E-shop που στην ουσία είναι ένα Mini E-shop στο facebook, εύχρηστο, αξιόπιστο, γρήγορο, ελκυστικό, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε αλλά και να πουλήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας εύκολα και γρήγορα. Είναι μια εφαρμογή που δεν απευθύνεται μόνο σε επιχειρήσεις αλλά και σε ιδιώτες. Παραδείγματος χάρη, έχετε ένα χόμπυ να φτιάχνετε χειροποίητα κοσμήματα. Γιατί να μην τα πουλήσετε λοιπόν στους 900 friends σας;;

Σκεφτείτε το... είναι μια έξυπνη λύση με μηδαμινό κόστος.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διέυθυνση: Καλλιθέα Αττικής

Τηλ. 697 7014942

Email: webiamail@gmail.com

Υπεύθυνος πωλήσεων -
Σκεπετάρης Ρήγας

Ειδική προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας για ειδική προσφορά επάνω στις δικές σας ανάγκες!

Η Webia στο χάρτη..