Το λογότυπο πρέπει να κάνει καλή εντύπωση δηλώνοντας αναγνωρησιμότητα στο μυαλό των δυνητικών πελατών. Το λογότυπο αποτελεί την καρδιά της εταιρικής ταυτότητας και πολύ συχνά είναι ένα από τα καθοριστικά στοιχεία για την εικόνα που θα αποκομίσει κάποιος για την εταιρεία σας. Το κύρος της επιχείρησης είναι άμεσα συνδυασμένο με το λογότυπο της,


Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε τη σχεδίαση του λογοτύπου σας ή να αξιολογήσετε μια πρόταση για το μελλοντικό σας λογότυπο, είναι να απαντήσετε την εξής ερώτηση: Τί εντύπωση θέλετε να σχηματίσει ο πελάτης για την εταιρεία σας βλέποντας το λογότυπό σας; Δευτερευόντως είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή και σε μια σειρά από πιο πρακτικά ζητήματα.
Το λογότυπο απαιτεί λεπτότητα και χαρακτήρα, πρέπει να γίνει μία προσεκτική δημιουργία και επιλογή καθώς θα σκοπός του είναι να συνοδεύει την επιχείρηση μας σε κάθε της πορεία.

Είδη λογοτύπων

  • Γραφικά λογότυπα
  • Τα λογότυπα αυτής της κατηγορίας δίνουν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα στην επιχείρηση μας δημιουργώντας ένα μοναδικό στίγμα το οποίο δεν σχετίζετε απαραιτήτως με το αντικείμενο μας.
  • Επεξηγηματικά λογότυπα
  • Ένα λογότυπο βασισμένο στην δραστηριότητα της επιχείρησής σας.
  • Λογότυπα βασισμένα στο γράμμα

Μια μικρή επέμβαση στη γραμματοσειρά έτσι ώστε να αποδοθεί ένα χαρακτηριστικό στοιχείο της εταιρείας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διέυθυνση: Καλλιθέα Αττικής

Τηλ. 697 7014942

Email: webiamail@gmail.com

Υπεύθυνος πωλήσεων -
Σκεπετάρης Ρήγας

Ειδική προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας για ειδική προσφορά επάνω στις δικές σας ανάγκες!

Η Webia στο χάρτη..