Πολλοί επιχειρηματίες Πιστεύουν πως δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν κάπου μια ή έστω μερικές Web σελίδες και ο σκοπός τους έχει επιτευχθεί, κατά συνέπεια το κέρδος είναι θέμα χρόνου. Αυτό βέβαια δεν ισχύει αν σκεφτούμε ότι υπάρχουν εκατοντάδες εκατομμύρια σελίδες και αυξάνονται με ρυθμούς που φτάνουν το 100% τον χρόνο! Αυτό σημαίνει ότι οι σελίδες που δημιουργούμε είναι καταδικασμένες να μείνουν στην αφάνεια, αν δεν φροντίσουμε για την προβολή τους και την γνωστοποίηση του κοινού γι' αυτές. Εδώ ακριβώς έρχεται το Web Promotion να δώσει λύσεις. Πιο κάτω αναφέρονται μερικές από τις τεχνικές που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για να επιτύχουμε μεγάλη επισκεψιμότητα στις σελίδες μας.

a)Καταχώρηση σε μηχανές αναζήτησης εξωτερικού (Google, Facebook,netscape.com , yahoo.com , twitter.com , delicious.com , κ.α )

b)Καταχώρηση στα μεγάλα ελληνικά Portals (in.gr , forthnet.gr , pathfinder.gr )

c)Έρευνα στις μηχανές αναζήτησης για την δημιουργία της σωστής κωδικοσελίδας , ( title , description , keywords ).

d)Δημιουργία όχι μόνο μιας κωδικοσελίδας , αλλά πολλών για κάθε σελίδα ξεχωριστή με διαφορετικό τρόπο φτιαγμένη .

e)Δήλωση στις μηχανές αναζήτησης χειροκίνητα από εξειδικευμένα άτομα και όχι μέσω προγραμμάτων. Συνεχή παρακολούθηση και ξαναδήλωση για το διάστημα ενός έτους.

f)Δημιουργία κάθε δίμηνο νέων κωδικοσελίδων με τις λέξεις κλειδιά που θέλουν ιδιαίτερη προώθηση για να εμφανίζεται σε καλή σειρά κατάταξης .

Σε όλη την διάρκεια της λειτουργίας του site , η εταιρεία μας παρακολουθεί την πορεία του στο δίκτυο και θα προβαίνει στις απαιτούμενες εκάστοτε διορθωτικές ενέργειες .

Στοιχεία επικοινωνίας

Διέυθυνση: Καλλιθέα Αττικής

Τηλ. 697 7014942

Email: webiamail@gmail.com

Υπεύθυνος πωλήσεων -
Σκεπετάρης Ρήγας

Ειδική προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας για ειδική προσφορά επάνω στις δικές σας ανάγκες!

Η Webia στο χάρτη..